آشنایی با خواص گیاهان دارویی

هشت ماده خوراکی براي پیشگیری از سرطان

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

هشت ماده خوراکی براي پیشگیری از سرطان

در طی این مقاله هشت ماده خوراکی را که به پیشگیری از سرطان کمک می کنند معرفی نموده تا خوانندگان محترم این موارد را به برنامه غذایی شان بیافزایند.
یک – سیر:
به هر چه که می خورید، سیر اضافه کنید؛ سیر حاوی ترکیب سولفوری است که سیستم دفاعی بدن را بر علیه سرطان، قوی تر می سازد و احتمالن پتانسیل جلوگیری از رشد تومور را نیز دارد. مطالعات نشان می دهد که سیر می تواند شانس وقوع سرطان معده را تا حد قابل توجهی کاهش بدهد.
دو – کلم بروکلی:
کلم بروکلی بخورید اما به جای قرار دادنش در مایکروویو آن را بخار پز کنید. بروکلی یک گیاه ضد سرطان فوق العاده است و بایستی که به طور مداوم مصرف شود اما دقت داشته باشید که یک تحقیق اسپانیایی نشان می دهد که پختن کلم بروکلی با مایکروویو، ۹۷ درصد مواد ضد سرطان گیان را از بین می برد، بنابراین بخارپزش کنید یا خام به صورت عصرانه مصرف کنید و یا به سالاد و سوپ اضافه اش نمایید.
سه – لیمو ترش:
تحقیقات یک تیم استرالیایی نشان می دهد که استفاده از لیمویِ تازه (تُرش یا معمولی) خطر ابتلا به سرطان دهان، گلو و معده را نصف می کند. پس روزانه خودتان را به یک شربت لیمویِ تازه مهمان کنید تا سلامت بمانید.
چهار – بلوبری: (زغال اخته)
روزانه نصف لیوان بلوبری را به صبحانه تان اضافه کنید. بلوبری در میان میوه ها به لحاظ محتوای آنتی اکسیدانش، در رتبه اول قرار دارد. آنتی اکسیدان، رادیکال های آزاد را که ترکیب هایی ناپایداریی هستند که به سلول ها آسیب رسانده و سبب بروز بیماری هایی از جمله سرطان می شوند را خنثی می کند.
پنج – ماهی سالمون:
تحقیقات یک تیم استرالیایی بر روی کانادایی هایی که در هفته سه تا چهار وعده ماهی آزاد مصرف می کنند نشان می دهد که آنان یک سوم سایرین امکان ابتلا به بیماری سرطان خون را دارند. به طور کل مصرف اُمگا ۳ به پیشگیری از سرطان کمک می کند، پس ماهی آزاد را به برنامه غذایی تان اضافه کنید.
شش – کیوی:
یک کیوی را از وسط بریده و با قاشق محتویاتش را بخورید، کیوی یک نارنجنک دستی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین c و ویتامین E در مقابله با سرطان است. همچنین می توانید از تکه های بریده شده کیوی برای نرم کردن گوشت کم چرپ تکه شده، استفاده کنید.
هفت – پیازچه:
یک برنامه غذایی مملوء از پیاز، شانس خطر ابتلا به سرطان پروستات را نصف می کند! قدرت جادویی این گیاه وقتی مشخص می شود که به صورت خام یا تفت داده شده مشخص می شود. سعی کنید از هر مدل پیازی در برنامه های غذایی تان استفاده کنید.
هشت – کلم شور:
تحقیقات یک تیم فنلاندی نشان می دهد که مصرف کلمی که با نمک آب پز شده، می تواند ترکیبات بسیار موثری را برای مقابله با انواع مختلف سرطان تشکیل بدهد.  بهتر از پیش از مصرف کلم شور کنسروی، بهتر است آن را آبکش نمایید.

منبع

 

{jcomments on}

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید
متن نمایش داده شده در تصویر زیر را تایپ کنید
شما اینجا هستید: خانه گیاهان دارویی خواص گیاهان هشت ماده خوراکی براي پیشگیری از سرطان