دانش آیورودا (علم زندگی)

آیورودا

تاثیرات مزه های غذایی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

 

The impact of the taste of food - تاثیرات مزه های غذایی

 

تاثیرات مزه های غذایی

 

نکات طلایی آموزشی در آیورودا - نکته شماره 13

در دانش آیورودا باور بر این است که تمام حواس شما نسبت به غذا واکنش نشان می دهد و مزه ها بخشی از سیستم پیچیده ای هستند که بر تمام بخش های ذهن و جسم ، تاثیرات شیمیایی و هیجانی از خود به جا می گذارند

 


مزه ها تنها عواملی برای لذت در حس چشایی ما نیستند بلکه هر مزه ، شاخص مهمی در تعیین کیفیات و تاثیر گیاهان و خوراکی ها تلقی می شود


در آیورودا ، مزه ها به 6 قسمت تقسیم می شوند که عبارتند از: شیرین ، ترش، شور، تند ، تلخ و گس


در این ویدئوی کوتاه ، شما را با تاثیرات مزه های غذایی در بدن آشنا میکنم


 

 

دانلود ویدئوی تاثیرات مزه های غذایی

 

فرمت : MP4

حجم فایل: 22.5 مگابایت

مدت زمان: 6.28 دقیقه


 

مطالب مفید پیشنهادی:

نظرات (1)

این نظر توسط مدیر کوچک شده

سپاس از کار ارزشمند شما در تهیه‌ی همچین منبع بزرگ وعالی !

اخرین بار در تاریخ حدود 1 سال قبل توسط مدیر سایت ویرایش شده مدیر سایت
تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir

با ما در تماس باشید

ما را در صفحات اجتماعی دنبال نمایید...
شما اینجا هستید: خانه آیورودا مجموعه آیورودا نکات آموزشی طلایی در آیورودا تاثیرات مزه های غذایی