دانش آیورودا (علم زندگی)

golden nots ayurveda - نکات طلایی آموزشی در آیورودا

 

در این بخش ، نکات طلایی آموزشی از دانش آیورودا قرار داده می شود که شناخت ، آگاهی و رعایت آنها در زندگی روزانه هر فرد ، موجب تعادل دوشاها و حفظ و پایداری سلامتی در او خواهد شد

 

شما هم اکنون می توانید تمامی این ویدئوهای نکات طلایی آموزشی منتشر شده را با کیفیت تصویری عالی در یک DVD همراه با بسته بندی خریداری کنید

جهت خرید این بسته ، اینجا کلیک کنید

 

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

 

The impact of the taste of food - تاثیرات مزه های غذایی

 

تاثیرات مزه های غذایی

 

نکات طلایی آموزشی در آیورودا - نکته شماره 13

در دانش آیورودا باور بر این است که تمام حواس شما نسبت به غذا واکنش نشان می دهد و مزه ها بخشی از سیستم پیچیده ای هستند که بر تمام بخش های ذهن و جسم ، تاثیرات شیمیایی و هیجانی از خود به جا می گذارند

 


مزه ها تنها عواملی برای لذت در حس چشایی ما نیستند بلکه هر مزه ، شاخص مهمی در تعیین کیفیات و تاثیر گیاهان و خوراکی ها تلقی می شود


در آیورودا ، مزه ها به 6 قسمت تقسیم می شوند که عبارتند از: شیرین ، ترش، شور، تند ، تلخ و گس


در این ویدئوی کوتاه ، شما را با تاثیرات مزه های غذایی در بدن آشنا میکنم


 

 

دانلود ویدئوی تاثیرات مزه های غذایی

 

فرمت : MP4

حجم فایل: 22.5 مگابایت

مدت زمان: 6.28 دقیقه


 

مطالب مفید پیشنهادی:

دوره آموزشی سلامتی به روش آیورودا


dosha test ayurveda - تست تعیین مزاج در آیورودا


chakra test banner تست چاکراها و چرخه های انرژی

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir

شما اینجا هستید: خانه آیورودا نکات آموزشی تاثیرات مزه های غذایی