آشنایی با دمنوش گیاهی

دمنوش عناب

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

دمنوش عناب

با توجه به شروع فصل پاييز و خشكي هوا و افزايش سرماخوردگي و سرفه هاي متعدد كه بيشتر مربوط به اين فصل از سال مي شود (و البته آلودگي هوا) در اين جا دمنوشي به شما معرفي مي كنم كه ميتواند جهت درمان سرماخوردگي و رهايي از سرفه هاي پي دي پي بسيار مفيد باشد
"عناب" كه با نام خرماي قرمز و خرماي چيني نيز معروف هست همان دمنوش مورد نظر است كه حتما بسياري از شما دوستان عزيز با آن آشنايي داريد
طبيعت عناب "معتدل" است كه كمي رو به سردي است و از اين جهت افرادي كه مزاج سرد (دوشاي واتا) دارند از مصرف زياد آن بايد پرهيز نمايند
در ايران اين ميوه بيشتر به صورت خشك شده مورد استفاده قرار مي گيرد ولي در كشورهاي ديگر از ميوه تازه آن نيز استفاده مي كنند كه طعمي شيرين دارد
خواص عناب:
- رفع استرس
- جواني پوست
- كاهش فشار خون
- هضم بهتر غذا
- تقويت دستگاه گوارش
- داراي ويتامين C و آنتي اكسيدان
- نرم كننده و رفع خشكي سينه
- ادرار آور
- تقويت حافظه

توجه: خانم هاي باردار و افرادي كه داراي غلظت خون مي باشند حتما با مشورت پزشك مصرف نمايند. همچنين افرادي كه مزاج سرد دارند نيز نبايد در مصرف آن زياده روي كنند و همراه با آن "مويز" مصرف نمايند

روش تهيه دمنوش عناب:
در صورتي كه از عناب خشك استفاده مي كنيد ، ابتدا تعدادي از آن را شسته و در آب قرار دهيد تا خيسانده شده و نرم شود و به راحتي بتوان هسته آن را جدا كرد. آب را به جوش آورده و مقداري از عناب را كه براي يكبار استفاده كافي است در ظرف مخصوص دم كردني ريخته و آب جوش را بر روي آن بريزيد و درب ظرف را ببنديد. اجازه دهيد تا حداقل 20 دقيقه بگذرد. سپس مصرف نماييد

 

{jcomments on}

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید
شما اینجا هستید: خانه گیاهان دارویی دمنوش گیاهی دمنوش عناب