دانش آیورودا (علم زندگی)

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

شیرنارگیل خانگی

شیرنارگیل خانگی


روش اول:
مواد لازم:
۴ فنجان آب
۵/۱ تا ۲ فنجان نارگیل خرد شیرین نشده
ابتدا آب را گرم کنید ولی نجوشانید. نارگیل ها را در مخلوط کن بریزید و آب را اضافه کنید. اگر همه آبتان جا نشد می توانید آن را در دو دسته اضافه کنید. مخلوط کن را روی دور تند روشن کنید و بگذارید آنقدر مخلوط شود تا مخلوط به حالت کرمی درآید.
مخلوط را از یک صافی رد کنید تا خرده های نارگیل روی صافی بماند.

روش دوم:
مواد لازم:
نیم لیوان آب جوش
1 فنجان نارگیل خرد شده
ابتدا آب موجود در نارگيل رو در يك ليوان ريخته و جدا میکنیم، سپس فيله هاي نارگيل رو هم در غذاساز ميريزد
دستگاه رو روشن ميكنيم تا تيكه هاي نارگيل خورد بشن.
آب دورن نارگيل كه از قبل جدا كرده بوديم رو به خورده هاي نارگيل اضافه ميكنيم. و مجددا دستگاه رو روشن ميكنيم.
هر نارگيل متوسط حدودا كمي بيش از نيم ليوان آب در مركزش داره.
شما نيم ليوان آب جوش معمولي هم در اين مرحله درون غذاساز ميريزيد. مجددا دستگاه رو روشن ميكنيم. به مدت 5 دقيقه.
يه دونه تنظيف بر ميداريم روي يه كاسه بزرگ قرار ميديم به طوري كه لبه هاي تنظيف از كاسه بيرون بزنه. حالا مخلوط نارگيلي رو توش ميريزيم.
چهار گوشه پارچه رو بلند ميكنيم و بقچه اش ميكنيم و روي يه كاسه ميگيريم و با تمام قدرت فشارش ميديم. اينقدر فشار ميديم تا تمام آبش گرفته شه
با اين ميزان حدود يك و نيم تا دو ليوان شير نارگيل خواهيم داشت.

اگر مايليد باز ميتونيد تفاله نارگيلها رو با يك ليوان ديگه آب جوش بريزيد توي مخلوط كن و همين مراحل رو تكرار كنيد ولي شير نارگيلي كه بدست مياد رقيق تر و كمرنگ تر خواهد بود.

با شير نارگيل ميتونيد كيك نارگيلي درست كنيد. و نوشيدني. و يا حتي سوپ. يا اينكه اگر با شير گاو مشكل داريد و نميتونيد هضمش كنيد به راحتي به جاش شير نارگيل بخوريد كه خيلي هم خوشمزه است (و يا شير بادام و ياشير سويا و يا شير برنج). در تمامي رسپي ها هم ميتونيد به جاي شير گاو از شير نارگيل استفاده كنيد.

می توانید برای طعم بهتر ۲/۱ قاشق چای خوری وانیل و ۲/۱ فنجان توت فرنگی منجمد تازه ، ۲ قشق غذاخوری پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید. برای طعم و مزه بهتر باید ۴-۳ روز پس از درست کردن میل شود. از آنجایی که هیچ نگهدارنده ای ندارد ممکن است در یخچال شیره نارگیل از آن جدا شود ، فقط کافی است آن را هم بزنید.


خواص شیر نارگیل

- شیر نارگیل ضد سم است

- شیر نارگیل هم ملین و هم ضد اسهال است

- شیر نارگیل برای پائین آرودن تب مفید است

- شیر نارگیل برای رفع اسهال خونی مفید است

- شیر نارگیل برای معالجه بیماریهای پوستی مفید است

- شیر نارگیل برای برطرف کردن آب آوردگی بدن مفيد است

 

{jcomments on}

دوره آموزشی سلامتی به روش آیورودا


dosha test ayurveda - تست تعیین مزاج در آیورودا


chakra test banner تست چاکراها و چرخه های انرژی

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir

شما اینجا هستید: خانه گیاهان دارویی دمنوش گیاهی شیرنارگیل خانگی