آشنایی با عرقیات گیاهی

انیسون

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 انیسون

 انیسون
نام های دیگر : انیس،‌ بادیان رومی
نام علمی: Pimpinella anisum
Anisoon

خواص درمانی و روش مصرف
هضم غذا،‌ درد شکم، آسم‌های ناشی از نفخ معده: یک قاشق مربا خوری انیسون، زیره­ی سبز، تخم شوید و سیاه­دانه را (هر کدام 25 گرم) با 100 گرم نباتِ کوبیده و نرم مخلوط کرده، قبل از صبحانه میل کنید. این گیاه برای کسانی که نفخِ مزمنِ معده دارند و نمی‌توانند مواد آبکی مصرف کنند هم مفید است .
تقویت معده: یک قاشق مرباخوری دانه­ی انیسون را در یک لیوان آب‌جوش به مدت 15 دقیقه دم کرده، بعد از هر وعده غذا میل کنید.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
 ازیاد شیر مادر: یک قاشق مرباخوری دانه­ی انیسون را در یک لیوان آب‌جوش به مدت 15 دقیقه دم کرده، بعد از هر وعده غذا میل کنید.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
دردهای مفاصل:  مصرف روغن / 100 گرم انیسون را آسیاب کرده همراه با 250 گرم روغن کنجد و 2 لیوان آب داخل ظرفی روی حرارت قرار دهید شعله را خیلی کم کرده تا به آرامی بجوشد همینکه حالت سرخ شدن انیسون را مشاهده کردید روغن را صاف کرده و از صاف کرده روغن روزی یک الی دو بار بسته به اینکه بعد از چرب کردن محل زمان استراحت دارید یا خیر تنظیم کنید بعد از چرب کردن محل را گرم بگیرید

{jcomments on}

نظرات (0)

تاکنون هیچ نظری ارسال نشده است

نظرات خود را ارسال کنید

  1. ارسال نظر به عنوان میهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری
پیوست ها (0 / 3)
کوقعیت خود را به اشتراک بگذارید
شما اینجا هستید: خانه گیاهان دارویی عرقیات گیاهی انیسون