آشنایی با دانش آیورودا

سلامتی پوست با شناخت دوشای بدن - قسمت دوم

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

سلامتی پوست با شناخت دوشای بدن - قسمت دوم

سلامتی پوست با شناخت دوشای بدن - قسمت دوم

 

نکته بعدی در سلامتی پوست ، رعایت رژیم غذایی مناسب با نوع دوشای غالب در بدن ما می باشد. در ابتدا نوع دوشای غالب در بدن خود را بشناسید. در صورتی که تا کنون این کار را انجام نداده اید ، از طریق وب سایت ما می توانید نوع دوشای غالب در بدن خود را بشناسید


پرسشنامه تعیین دوشا



انتخاب نوع رژیم غذایی مناسب با نوع دوشای غالب در بدن ما بسیار مهم است. به طور مثال فردی که دوشای غالب در بدن او ، دوشای کافا می باشد ، در صورتی که رژیم غذایی روزانه او بیشتر شامل موادی باشد که طبعی سرد دارند ، مصرف زیاد و مداوم این گونه مواد غذایی موجب افزایش دوشای کافا در بدن فرد شده و عوارض و اختلالهای ناشی از این نامتعادلی دوشا در او پدیدار می گردند و به مرور نیز شدت می یابند


دوشای کافا یک دوشای سرد و مرطوب است و مسلما مصرف مواد غذایی دارای طبع سرد ، موجب افزایش این دوشا در بدن میگردد. دوشای واتا نیز یک دوشای سرد و خشک است و دوشای پیتا یک دوشای گرم است و مسلما هر یک از این دوشاها در بدن هرفرد ، غالب باشد ، داشتن رژیم غذایی که دارای همان طبع است ، موجب افزایش زیاد آن دوشا در بدن فرد می شود


به طور مثال قارچ خوراکی دارای طبع سرد و مرطوب است. زیاده روی در مصرف این خوراک به ویژه در افرادی که دارای دوشای غالب کافا در بدن خود هستند موجب افزایش زیاد و نامتعادل شدن این دوشا در بدن آنها می گردد


گوشت گاو دارای طبع سرد و خشک است و مصرف زیاد آن در افرادی که دارای دوشای غالب واتا در بدن خود هستند موجب افزایش و نامتعادل شدن این دوشا در آنان می شود


عسل دارای طبع گرم و مرطوب است و زیاده روی در مصرف آن در افرادی که دارای دوشای غالب پیتا در بدن خود هستند موجب افزایش و نامتعادلی این دوشا در آنان می شود


بنابراین داشتن یک رژیم غذایی متناسب با نوع دوشای غالب در بدن جهت حفظ تعادل و سلامتی در ما بسیار مهم است. در صورتی که بدون توجه به طبع خوراک هایی که مصرف می کنیم و بدون رعایت تعادل در مصرف آنها و همچنین عدم توجه به تناسب خوراک با نوع دوشای غالب در بدن ، به مرور زمان موجب نامتعادل شدن یک یا چند دوشا در بدن ما شده و مسلما عوارض و اختلال های این نامتعادلی در اندام ها و به ویژه پوست ما نمایان خواهند شد. پس لازم است در ابتدا با نوع دوشای غالب در بدن خود آشنا شده و سپس با توجه به آن نوع خوراک های متناسب و مفید با تعادل دوشاها در بدن خود را انتخاب و مصرف نماییم


پرسشنامه تعیین دوشا



نکته بعدی که در زمینه نوع خوراکهای مفید با دوشای بدن خود باید به آن توجه کنیم، پرهیز از مصرف خوراکهای صنعتی می باشد
اگر مایل هستید تا پوستی درخشان و سالم داشته باشید بهتر است مطمئن شوید که به جای مصرف انواع خوراک های صنعتی و نیمه آماده و کنسرو شده و فریزری، از غذاهای تازه و سالم و طبیعی بهره مند شوید.


مصرف انواع کنسروها و فست فودها و غذاهای سرخ کرده و انباشته از روغن های صنعتی موجب آسیب دیدن  آگنی در بدن شده و در نتیجه آن ، دستگاه گوارش دچار اختلال می گردد و در نتیجه منجر به تولید  "آما" (سم) در بدن فرد شده و در پی آن بیماری پدیدار می گردد در حالی که مصرف غذاهای تازه و سالم و طبیعی به بدن فرصتی می دهد تا بافت های آسیب دیده و فرسوده را بازسازی نماید و با مشکلات پوستی مبارزه کند و در نهایت به میزان قابل توجهی پوست فرد ، صاف ، نرم و درخشان باشد


مطالب مفید پیشنهادی:


لطفا پرسشها و نظرات خود را از طریق کادر زیر ارسال کنید

درج نظر و پیشنهاد

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

شما اینجا هستید: خانه آیورودا دانش آیورودا سلامتی پوست با شناخت دوشای بدن - قسمت دوم