دانش آیورودا (علم زندگی)

توجه:

کاربر گرامی در صورتی که با کلیک بر روی "عنوان مطالب" ، صفحه ی "عضویت و ورود به سایت" به شما نمایش داده می شود به معنای آن است که برای مشاهده این مطالب در ابتدا لازم است در سایت عضو شده و یا در صورتی که قبلا در سایت عضو شده اید در ابتدا با نام کاربری و رمز عبور خود به سایت وارد شوید تا بتوانید مطالب این بخش را مشاهده فرمایید
برای عضویت و یا ورود به سایت ، بر روی (ورود / عضویت) کلیک کنید


 

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

 

 شیر طلایی ! تونیکی شفابخش برای سرزندگی و انعطاف پذیری

شیر طلایی ! تونیکی شفابخش برای سرزندگی و انعطاف پذیری

 

زردچوبه شفابخش ترین ریشه برای بدن است ، از ریشه گیاهی گرفته می شود که به طور عمده در هند میروید اما برای هزاران سال در بسیاری ازمناطق به عنوان غذای درمان کننده استفاده می شده است.


زردچوبه برای فوایدش برای اعضای داخلی بدن (ارگان ها) ، مفاصل و ستون فقرات شناخته شده است . تصفیه کننده ی خون است و سلامت عمومی بدن را افزایش میدهد. همچنین خواص خارجی شفابخشی نیز دارد که به عنوان یک ضد عفونی کننده قوی در محصولات بهداشتی و ماسک ها برای پوست به کار میرود.

 


زردچوبه شخص را زیبا نگاه می دارد. وقتی کاربرد داخلی ( خوراکی ) دارد بهتر است پخته استفاده شود تا خام ( بهترین حالت مصرف آن جوشاندن در آب است. ) بنابراین بدن راحت تر می تواند خواص درمانی اش را جدی کند. زردچوبه یک ماده تغذیه ای لازم برای همه اشخاص بویژه زنان بالای 28 سال است.

 

 

شیر طلایی یک دستور غذایی تاکید شده توسط یوگی باجان (تنها استاد مسلم کندالینی یوگا که تا به امروز اسرار این یوگای شگفت انگیز را با کل دنیا در میان گذاشته است و این تعالیم را در غرب از کانادا و آمریکا شروع کرده بود ) است که تونیکی ترکیبی از شیر و زردچوبه است . شیر طلایی بویژه برای سختی مفاصل مفید است وبه طور کلی یک منبع روغن کاری را برای کلیه سییتم بدن فراهم می آورد ، باعث سرزندگی و احساس نشاط می شود و پوست شما را درخشان تر و بدن را انعطاف پذیر تر و شاداب تر می کند و به خصوص مصرف مداوم آن برای حداقل یک یا دو بار در هفته برای حفظ انعطاف پذیری و سرزندگی در خانم ها بسیار توصیه می شود.

 

 



مواد لازم :

نصف قاشق چایخوری زردچوبه
نصف لیوان آب
یک لیوان شیر
1 قاشق غذا خوری روغن بادام خوراکی
عسل برای مزه
1 عدد هل سبز( انتخابی)
ا قاشق چايخوري پودر دارچين و زنجبيل (انتخابي)

 

 

 

طرز تهیه:

زردچوبه را در آب حل کرده و حرارت دهید تا غلیظ شوید و حالت خمیری رقیق بگیرد. زمان پخت پیشنهادی زردچوبه در آب 8 دقیقه است، می توانید در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید.
در همین حال شیر را هم به همراه روغن بادام شیرین به جوش بیاورید. زمانی که به جوش آمد آن را از روی حرارت بر دارید و دو مایع را با هم مخلوط کنید ، می توانید از مخلوط کن در صورت نیاز استفاده کنید.
برای شیرین کردن آن می توانید از عسل استفاده کنید . هل سبز و دارچين و زنجبيل نیز در صورت تمایل می تواند در مخلوط آب و زردچوبه پخته شده و به همراه آن به شیر اضافه شود.

 

مصرف این نوشیدنی برای تمامی افراد با هر دوشایی مناسب می باشد

 


 مطالب مفید پیشنهادی:

 

دوره آموزشی سلامتی به روش آیورودا


dosha test ayurveda - تست تعیین مزاج در آیورودا


chakra test banner تست چاکراها و چرخه های انرژی

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir

شما اینجا هستید: خانه فنگ شوئی دانش فنگ شوئی مجموعه آیورودا آشنایی با آیورودا شیر طلایی ! تونیکی شفابخش برای سرزندگی و انعطاف پذیری