دمنوش بهارنارنج و گل محمدی
مواد لازم:
-گل نارنج: 2 الی 3 گرم
-شهد یا عصاره بهارنارنج: 2 قاشق مرباخوری
-برگ گل محمدی: 2 گرم
-آب جوش: یک لیوان
روش تهیه:
2 تا 3 گرم گل بهارنارنج را در لیوان بريزيد و آب جوش را به آن اضافه نمایید. برای مدت 10 تا 15 دقیقه در لیوان را ببندید تا کاملا دم بکشد. سپس برگ گل محمدی و شهد بهارنارنج را به آن اضافه کنید.
براي خوش طعم تر شدن آن نيز می توانید از عرق گل محمدی یا بهار نارنج استفاده کنید.
{jcomments on}