دانش آیورودا (علم زندگی)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

آیس تی لیمو

آیس تی لیمو

به دو شیوه قابل تهیه است :

– دم کردن چای سرد
در این روش شما یک قاشق از چای مورد علاقه ی خود را مثلا چای سیاه یا چای سبزرا درون قوری ریخته و بر روی حرارت غیر مستقیم اجازه میدهید تا دم بکشد و پس از آن از یک صافی رد می کنید تا کاملا شفاف گردد و بعد از اینکه خنک شد در یک بطری ریخته و در یخچال تا 2 یا 3 روز میتوانید نگهداری نمایید .

– استفاده از آب سرد
در این روش تهیه ایس تی ،نیازی به دم کردن چای نیست و روال کار بدین صورت است که در یک لیتر آب سرد به میزان دلخواه خود چای خشک را می ریزید و در ظرفی مناسب در یخچال قرار می دهید بعد از 2 روز عصاره چای به طور طبیعی در آب سرد حل می گردد و عطر چای نیز به آب انتقال می یابد.

در هر دو روش ، از این عصاره ی رقیق و خنک شده ی چای می توانید در درست کردن چای سرد با طعم های مختلف استفاده نمایید .

-مواد لازم برای تهیه چای سرد:

عصاره ی چای به میزان لازم بر حسب ذائقه
قطعات ریز یخ
طعم دهنده (لیمو و عسل و دارچین)

در ابتدا باید شربت لیمو و عسل را به روشی که همه ی شربت ها را درست می کنیم تهیه نماییم یعنی در یک ظرف عسل یا شکر را با مقداری اب و چوبه های دارچین بر روی حرارت گذاشته تا قوام بیاید و بعد از سرد شدن آب لیموی تازه را به آن افزوده و در لیوان مورد نظر به همراه مقدار دلخواهی از عصاره ی چای سرو میکنیم و قطعات یخ را اضافه می نماییم .

در صورت تمایل می توانید در ابتدا چای را به صورت غلیظ دم کنید ،تا چای سرد شما خوشرنگ تر شود و طعم بیشتری از چای را داشته باشد .

 

{jcomments on}

دوره آموزشی سلامتی به روش آیورودا


dosha test ayurveda - تست تعیین مزاج در آیورودا


chakra test banner تست چاکراها و چرخه های انرژی

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir

شما اینجا هستید: خانه گیاهان دارویی دمنوش گیاهی آیس تی لیمو