آیس تی لیمو
به دو شیوه قابل تهیه است :
– دم کردن چای سرد
در این روش شما یک قاشق از چای مورد علاقه ی خود را مثلا چای سیاه یا چای سبزرا درون قوری ریخته و بر روی حرارت غیر مستقیم اجازه میدهید تا دم بکشد و پس از آن از یک صافی رد می کنید تا کاملا شفاف گردد و بعد از اینکه خنک شد در یک بطری ریخته و در یخچال تا 2 یا 3 روز میتوانید نگهداری نمایید .
– استفاده از آب سرد
در این روش تهیه ایس تی ،نیازی به دم کردن چای نیست و روال کار بدین صورت است که در یک لیتر آب سرد به میزان دلخواه خود چای خشک را می ریزید و در ظرفی مناسب در یخچال قرار می دهید بعد از 2 روز عصاره چای به طور طبیعی در آب سرد حل می گردد و عطر چای نیز به آب انتقال می یابد.
در هر دو روش ، از این عصاره ی رقیق و خنک شده ی چای می توانید در درست کردن چای سرد با طعم های مختلف استفاده نمایید .
-مواد لازم برای تهیه چای سرد:
عصاره ی چای به میزان لازم بر حسب ذائقه
قطعات ریز یخ
طعم دهنده (لیمو و عسل و دارچین)
در ابتدا باید شربت لیمو و عسل را به روشی که همه ی شربت ها را درست می کنیم تهیه نماییم یعنی در یک ظرف عسل یا شکر را با مقداری اب و چوبه های دارچین بر روی حرارت گذاشته تا قوام بیاید و بعد از سرد شدن آب لیموی تازه را به آن افزوده و در لیوان مورد نظر به همراه مقدار دلخواهی از عصاره ی چای سرو میکنیم و قطعات یخ را اضافه می نماییم .
در صورت تمایل می توانید در ابتدا چای را به صورت غلیظ دم کنید ،تا چای سرد شما خوشرنگ تر شود و طعم بیشتری از چای را داشته باشد .
{jcomments on}