دمنوش ترخون
- نام علمی Artemisia dracunculus
- طبع گرم و خشک دارد
- استفاده بجای نمک برای افرادی که فشارخون بالا دارند
- بهبود گردش خون
- رفع خستگی و آرامش دهنده اعصاب
- تحریک و فعال سازی مغز و سیستم عصبی
- قاعده آور
- ادرار آور
- پاک کننده کبد و افزایش دهنده سرعت فرایند سم زدایی در بدن
- درمان رماتیسم
- کاهش دردهای مفصلی در شب
- مقوی معده و دستگاه هاضمه
- رفع نفخ شکم
- هضم کننده غذا
- اشتها آور
- دفع کرم های روده
- رفع یبوست
- تب بر
ممنوعیت های مصرف:
- نباید بیش از حد مصرف شود بخصوص در دوران بارداری و افرادی که دوشای واتا یا پیتای غالب در بدن دارند
طرز تهیه:
- یک قاشق چایخوری از ساقه و برگ خشکیده ترخون را با یک لیوان آب جوش داخل قوری بریزید و به مدت 15 دقیقه بر روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا دم بکشد. سپس از صافی بگذرانید و میتوانید با عسل نیز مخلوط کرده و میل کنید
- مصرف دو فنجان در طول روز مجاز است اما پیوسته نباید مصرف شود
مطالب مفید پیشنهادی: