کدام میوه ، چه خاصیتی دارد؟
سبزی ها و میوهها تنها منابعی هستند که دارای آهن و املاح معدنی و ویتامینها هستند, و این مواد برای دستگاه بدن ما علیه اختلالات بی غذایی لازم هستند و از همین منبع است که آهن و املاح معدنی آن قابل گوارش و جذب در بدن است
خواص میوه جات بر اساس رنگ آن
اولین چیزی كه در هنگام انتخاب یک میوه برای خوردن شما را جذب كرده رنگ و جلوه خاص آن میوه است،آیا می دانید میوه های مختلف با رنگ های متفاوت چه خواصی دارند؟
خواص میوه جات بر اساس رنگ آن
در اولین قدم این رنگ اشیا است كه شما را به طرف آن شیء جذب و یا از آن دور میكند.در واقع احساس آرامش،لذت ناراحتی،تنش،صلح و دوستی و ... همه و همه در پرتو رنگهاست.رنگها تمامی محیط ما و حتی خود ما را نیز تسخیر كردهاند و در تمام جسم جان و روح ما تاثیر گذارند. مثلا در مورد رنگ سیب سرخ و زیبا علاوه بر لذتی كه از رنگ آن در هنگام خوردن میبریم و در ما احساس شادابی و نشاط ایجاد میكند،در خواصش نیز تاثیر فراوانی دارد.تمامی سبزیجات و میوههایی كه روزانه مصرف میكنید با توجه به نوع رنگشان منافع خاصی برای شما دارند.شاید تعجب كنید،اما فراموش نكنید كه رنگها بر همه وجود ما و در تمامی جوانب نفوذ دارند و این هم یك روش نفوذی آنهاست.
رنگ نارنجی
رنگی جذاب و سر زنده و شاداب،كه در نهایت جذابیت و جلب توجه احساس زدگی ایجاد نمیكند. سبزیجات و میوههای نارنجی رنگ و كلا هر شی نارنجی رنگ در افزایش شیر مادران بسیار موثر است.مواد غذایی نارنجی رنگ بسیار انرژی زا است و محرك مناسبی برای اعصاب و سودمند برای مشكلات تنفسی و ضد سرفه،ضد آسم و سل ریوی هستند و در درمان سنگ كلیه و كیسه صفرا و بیماریهای معده و روده موثر هستند.
زالزالك
مناسب برای درمان بیماریهای روده و رفع كمخونی.
.
فواید و خواص خوردن میوه ها
میوه ها گروهی از مواد غذایی هستند که ویتامین ها و آنتی اکسیدان های مختلف را در خود دارند و خاصیت های فراوانی از این خوراکی چه در قرآن و چه توسط دانشمندان ذکر شده است که می توان مهم ترین آن را ضد سرطان بودن آنها دانست .
تعریف میوه : این خوراکی را در گیاه شناسی به نهنج و تخمدان رسیده یک گیاه گلدار می گویند. همچنین میوه ها در دل خود معمولا تخم گونه خود را به همراه دارند. بنا به سفارش های فراوان این خوراکی در قرآن و دانشمندان بر آن شدیم تا فواید و خواص خوردن میوه ها را در قسمت سلامت آکاایران برای شما شرح بدهیم با ما همراه باشید.
فواید و خواص خوردن میوه ها
دکتر استفان مارک، بیمارهای سرطانی در مرحله آخر را با استفاده از روش های "نامتعارف" درمان کرده است و بسیاری از آنها بهبود یافتند. او به درمان طبیعی درمقابل با بیماریها معتقد است.
همه ما فکر میکنیم که خوردن میوه یعنی خرید میوه، پوست کندنش و فقط گذاشتنش توی دهان به این سادگی که فکر میکنید نیست بسیار مهم است که بدانیم چگونه و چه وقت باید میوه بخوریم
راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟
این است که میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید.میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است.اگر میوه ها را به آن صورت بخورید، نقش مهمی در مسموم کردن سیستم بدنتان خواهند داشت.بدنتان را با مقدار زیادی انرژی تامین میکنند که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت برای انجام دیگر فعالیتهای زندگی میشود.
میوه مهم ترین خوراکهاست
برای مثال درنظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معدهتان و روده تان شود اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود.
در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل میشود.به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیمهای گوارشی تماس پیدا میکند، همه حجم غذا شروع به ازبین رفتن و فاسد شدن میکند .
فواید میوه
پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن وعده های غذاییتان میل کنید . شما بارها شنیده اید که بسیاری شکایت میکنند که هر زمان که هنوانه میخورم، غذا بالا می آید، و یا هر زمان که میوه درخت قهوه سودانی را می خورم معده ام نفخ میکند، زمانی که موز میخورم همش حس اینکه باید فورا به دستشویی بروم را دارم و غیره- در حقیقیت همه اینها اتفاق نخواهند افتاد اگر میوه را زمانی بخورید که معده تان خالی است. میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب میشوند و گاز تولید میکنند و درنتیجه شما بالا می آورید.
سفیدی مو، تاس شدن، عصبانیت و گودی های سیاه زیر چشم، همه شان اتفاق نخواهند افتاد اگر با معدهخالی میوه میل کنید .
با توجه به تحقیقات دکتر هربرت شلتون، بایستی بدانیم که چنین موضوعی صحیح نیست که بعضی از میوه ها مانند پرتقال، نارنج و لیمو خودشان اسیدی هستند. چرا که همه میوه ها در بدن قلیایی میشوند. اگر شما روش صحیح میوه خوردن را کاملا بیاموزید شما به راز زیبایی، عمر طولانی، سلامت، انرژی، شادابی و وزن طبیعی دست پیدا خواهید کرد.
زمانی که نیاز دارید که آب میوه بنوشید- فقط آب میوه تازه بنوشید نه آب میوه کنسروها. حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید . میوه های پخته شده را نخورید چرا که هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید کرد تنها مزه شان را دریافت میکند . پختن، تمام ویتامین ها را از بین میبرد .
اما به هرحال خوردن میوه کامل بهتر از نوشیدن آب آن است اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهید چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن کاملا ترکیب شود میتوانید برای پاکسازی بدنتان 3 روز روزه ی میوه بگیرید.
به مدت 3 روز فقط میوه بخورید و در آخر متعجب میشوید از اینکه دوستانتان به شما میگویند که چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است.
.
زالزالک، خَفجه،کیالک، و یا کویج (نام علمی: Crataegus aronia نام انگلیسی:Crataegus hawthorn) یکی از گیاهان است.این گیاه دارای دونوع سفید و قرمز (شغالی) میباشد.
زالزالک در ایران دراستانهای آذربایجان شرقی ،آذربایجان غربی ، لرستان ،گیلان ،مازندران ،مرکزی ، کهگیلویه و بویراحمد، فارس ، اصفهان ، کردستان ، همدان و کرمانشاه می روید.
این گیاه در لری گیرچ ،در ترکی یمیشان ، در کردی بلچ نامیده میشود؛ در همدان به گیویج و در نجف آباد به کوج و در مازندران به ولیک معروف است.
خواص دارویی
زالزالک که یک گیاه ضد نارسائی قلبی و کاهش دهنده فشارخون است، دارای خاصیت ضد اضطراب نیز می باشد. در یک مطالعه دوسوکور راندم همراه با گروه کنترل و دارونما اثربخشی عصاره گیاهی زالزالک در درمان اختلالات ناشی از اضطراب برروی 264 نفر مورد بررسی قرار گرفت و نتایج نشان داد که این دارو در درمان اضطراب کاملاً مؤثر است.
هویج
هویج فیبر بسیاری دارد پس آنهایی که یبوست دارند باید آن را در برنامه غذایی روزانهشان بگنجانند. ماده مغذی دیگری که در هویج یافت میشود، بتاکاروتن است که البته مقدارش بیش از مقدار موجود در سایر مواد مغذی است یعنی حدود 5000 میکروگرم در هر 100 گرم هویج. تا حدودی نیز پتاسیم و کلسیم دارد. اما فیبر موجود در آن میتواند این سبزی را به یک گزینه مناسب برای سیر نگه داشتن کسانی که رژیم لاغری میگیرند، تبدیل کند.
.
● هویج
سرشار از ویتامینهای آ، ب، ث و کا
▪ ویژگیهای درمانی:
معده، زخم روده، فشار خون و سوءهاضمه مفید است. هویج دارای یک مادۀ ضدعفونی کننده و تصفیه کنندهٔ خون است، دافع تشنگی و امراض مثانه، ضداسهال، اشتهاآور، مدّر و ضدکرم و یبوست میباشد.
.
گرد آورنده نیما توکلی
{jcomments on}