جلوگیری از ضعف حافظه و آلزایمر
اصولا ضعف حافظه ناشی از غلبه سردی است. برای تقویت حافظه از روشهای زیر استفاده کنید:
1-سعد + کندر + کنجد + زعفران + فلفل سفید خشک شده، مواد فوق را به مقدار مساوی مخلوط کنید و با مقداری عسل طبیعی به هم بزنید تا خمیری سفت به دست آید. سپس قدری آرد سبوس دار، کف دست بریزید و آن خمیر را به شکل حبه حبه در آورید و هر شبانه روز 2 حبه از آن را قورت دهید. این دارو باهمه طبایع سازگار است.
2-کندر خوراکی جویدنی است و جنبه خوراکی دارد و برای تقویت حافظه مفید است ولی نباید زیاد خورده شود. نیز باید حتما همراه با مصلح "نظیر کنجد، عسل طبیعی، سیاهدانه " استفاده شود.
3-کندر + میخک آسیاب کرده، هر صبح ناشتا 1قاشق چایخوری "4 و نیم گرم" حداقل به مدت 14 روز خورده شود.
4-هر روز صبح ناشتا 21 عدد مویز بخورید.
5-نوشیدنیهای صنعتی، بستنی فالوده صنعتی و قند وشکر سفید و مصنوعی میتواند موجبات کم حافظگی را فراهم آورد.
اگر تغذیه خود را اصلاح کنیم و از مواد طبیعی استفاده کنیم حافظه نیز تقویت میشود.
{jcomments on}