گياهان ، جايگزين مناسب گوشت
فوايد مصرف نكردن گوشت:
- ارزانتر بودن غذا
- كالري كمتر
- بيماري كمتر
- سازگاري بيشتر با محيط زيست
گياهان معرفي شده در زير ، جايگزين مناسبي براي گوشت مصرفي انسان مي باشند:
گندم سیاه، شاهدانه، سویا و برنج و لوبیا از جمله گیاهانی هستند که می توانند جایگزین مناسب گوشت شوند.
برای به دست آوردن میزان کافی پروتئین، حتما لازم به خوردن فرآورده های گوشتی نیست.
کسانی که در فکر حذف گوشت از رژیم غذایي خود هستند، تنها یک نگرانی دارند: اگه پروتئین کافی به بدنم نرس چه مي شود؟
اگه بخواهيم دقیق تراين موضوع را بررسی کنیم، “پروتئین کافی” شامل ۲۵ آمینو اسید که پروتئین رو شکل میدهند می شود بعلاوه ۹ تایی که بدن خودش نمیتواند تولید کند، بنابراین آن ها را باید بخوریم. برای “کافی” بودن، یک پروتئین باید شامل هر ۹ تای این آمینو اسیدها باشد.
منابع مهم پروتئين گياهي
1. شاه دونه
شاه دونه شامل هر ۹ تا آمینو اسید بعلاوه روی، آهن و کلسیوم زیادي مي باشد همچنين حاوي منبع امگا ۳ هم هست که موجب رفع افسردگی مي شود
2. گندم سیاه
گندم سیاه كه ميتوانيد آن را به صورت آرد شده استفاده کنید و هنگام صرف صبحانه آن را همراه با شير بخوريد
3. سویا
سویا یکی از معدود لوبیاهایی هست که شامل آمینواسیدهای لازم می شود و به راحتی میتواند جایگزینی برای غذاهای گوشتی باشد.
4. برنج و لوبیا
یکی از ارزانترین و راحت ترین وعده های گیاهخواری!
5. بذر گنه گنه
بذر گنه گنه رو توی غذاهایی مثل کینوا Quinoa درست میکنند. این غذا نه تنها خیلی خیلی خوشمزه است، بلکه منبع خوبی برای فیبر، آهن و منیزیوم نيز هست.
میتوانید از بذر گنه گنه به عنوان جایگزینی برای برنج یا درست کردم کاپ کیک های مختلف هم استفاده کنید.
6. اسپیرولینا + غلات
اسپیرولینا یک نوع جلبک دریایی هست که حاوي بیشتر پروتئین هایی که بدن برای حيات به آن نياز دارد مي باشد.
{jcomments on}