دانش آیورودا (علم زندگی)

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

خواص گرمک و طالبی

خواص گرمک و طالبی

1- طالبی میوه ای اشتها آور است.

2- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و باعث طراوت و شادابی پوست بدن است.

3- خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.

4- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.

5- گرمک سرشار از ویتامین هایA وC و سلولز است.

6- گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای درمان یبوست مفید است.

7- گرمک و طالبی، باعث رفع تشنگي در تابستان مي شوند.

8- قرار دادن گوشت طالبی بر روي پوست برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.

9- آب طالبی موجب نرم شدن پوست مي شود.

 

{jcomments on}

دوره آموزشی سلامتی به روش آیورودا


dosha test ayurveda - تست تعیین مزاج در آیورودا


chakra test banner تست چاکراها و چرخه های انرژی

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir

شما اینجا هستید: خانه گیاهان دارویی گیاهان دارویی خواص گرمک و طالبی