خواص گرمک و طالبی
1- طالبی میوه ای اشتها آور است.
2- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و باعث طراوت و شادابی پوست بدن است.
3- خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان کم خونی مفید است.
4- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.
5- گرمک سرشار از ویتامین هایA وC و سلولز است.
6- گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای درمان یبوست مفید است.
7- گرمک و طالبی، باعث رفع تشنگي در تابستان مي شوند.
8- قرار دادن گوشت طالبی بر روي پوست برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.
9- آب طالبی موجب نرم شدن پوست مي شود.
{jcomments on}