درمان ميكروب هاي معده با گياهان
معده شما یک از بدترین جاها برای رشد یک میکروب است بنام هلیکوباکترپیلوری
متأسفانه به نظر میرسد که حدود دوسوم مردم به این میکروب آلوده باشند. به خاطر اینکه این باکتری بهسادگی و بدون بروز علائم خاصی قابل سرایت است. خبر خوب اینکه روشهای متعدد و موثری برای مقابله با هلیکوباکتری (میکروب معده)و رفع مشکلاتی که به بار میآورد وجود دارد. اگر به این باکتری مبتلا هستید و از زخم معده رنج میبرید میتوانید با اعتماد به برخی مواد غذایی گامهای موثری برای مقابله با این بیماری و بهبود سلامتیتان بردارید. لطفاً با ما همراه باشید تا شما را با این مواد غذای مفید بیشتر آشنا کنیم.
زنجبیل
قرنهاست که زنجبیل به خاطر خواص بیشمار دارویی خود شناخته شده و استفاده میشود. این گیاه دارویی اثرات فوقالعادهای روی دستگاه گوارش دارد. متخصصان طب سنتی زنجبیل را برای مقابله با حالت اسیدیتهی معده، رفع حالت تهوع، دلدرد و زخم معده و دیگر زخمهای دستگاه گوارش توصیه میکنند. به عقیدهی محققان زنجبیل قدرت ضدباکتریایی قوی دارد و به این ترتیب میتواند باعث از بین بردن هلیکوباکتری (میکروب معده)شود.
کلم برگ
کلم برگ حاوی ترکیبات موثری است که برای مقابله و دفع هلیکوباکترپیلوری (میکروب معده)مفید است. البته به شرطی که این سبزی را به صورت خام میل کنید. البته حتماً میدانید که کلم نیز مانند کلم بروکلی باعث نفخ میشود. اگر شما نیز با خوردن این سبزی دچار مشکل نفخ میشوید لازم است که مصرف آن را بهتدریج و با حجم کم شروع کنید. داخل سالاد کاهو ،کلم خرد شده بریزید و با سس روغن زیتون و لیموترش میل کنید. همچنین میتوانید آب کلم تازه را گرفته و در اندکی آب حل کنید و بنوشید.
کلم بروکلی
کلم بروکلی منبع ویتامینها و مواد معدنی است. این مادهی غذایی برای مقابله با هلیکوباکترپیلوری نیز مفید است به خاطر اینکه حاوی میزان زیادی سولفورفان است که یکی از ترکیبات مغذی بسیار قوی است. نتایج سه پژوهش انجام شده نشان میدهد که این باکتری با مصرف منظم کلم بروکلی از بین میرود. این ترکیب که با هلیکوباکتری (میکروب معده)مقابله میکند در پیشگیری از ابتلا به سرطان معده نیز نقش موثری دارد. مشکل برخی افراد که دچار مشکلات گوارشی هستند این است که با خوردن بروکلی دچار نفخ میشوند. در این صورت میتوانید برای کاهش عوارض جانبی آن بروکلی را با زیره و زنجبیل پخته و میل کنید.
زردچوبه
این ادویهی آسیایی سرشار از خواص درمانی فوقالعاده بوده و باعث شگفتی محققان شده است. زردچوبه برای درمان سوءهاضمه، دردهای شکمی و همچنین حالت تهوع و باد معده موثر است. خواص زردچوبه برای تحریک شیرهی معده مفید است و با مقابله با هلیکوباکترپیلوری (میکروب معده)باعث محافظت از مخاط معده میشود. با این حال متخصصان معتقدند که نباید در مصرف این ادویه دچار افراط شد.
عناصر دیگر برای مقابله با هلیکوباکتری
برای مقابله با این باکتری بهترین راه افزایش مصرف مواد غذایی است که قدرت آنتیبیوتیکی بالایی دارند. در بین این مواد غذایی میتوان به سیر، پیاز،، زنجبیل، آویشن، رزماری، نعنا و عسل اشاره کرد.
مواد غذایی حاوی پروبیوتیکها که حاوی لاکتوباسیل و بیفیدوس هستند نیز برای مقابله با این باکتری(میکروب معده) مناسب هستند. البته این مواد غذایی نمیتوانند به طور مستقیم باعث نابودی این باکتری شوند اما به تخریب آن کمک میکنند. این مواد غذایی همچنین برای مقابله با سردرد، حالت تهوع صبحگاهی و سوءهاضمه مفید هستند.
افرادی که دچار این باکتری(میکروب معده) هستند اما هنوز زخم معده نگرفتهاند نیز میتوانند از آب لیموترش، آب آناناس و حتی سرکه سیب استفاده کنند. مبتلایان به هلیکوباکتری(میکروب معده) باید از مصرف قند، آردهای تصفیه شده و برنج پرهیز کنند و مصرف میوه و سبزیجات و آب را در الویت قرار دهند. توصیه میکنیم آب سیبزمینی کچالوی خام، کرفس و هویج زردک را با هم مخلوط کرده و قبل از هر وعدهی غذایی میل کنید. فراموش نکنید که هلیکوباکترپیلوری(میکروب معده) توانایی عجیبی برای مقاوم شدن در برابر آنتیبیوتیکها دارند. بنابراین بهتر است در کنار تمام دواهای که توسط داکتران تجویز شده است این مواد غذایی را نیز مصرف کنید تا قویتر در برابر این مشکل مقاومت کنید.
{jcomments on}