بهبود آنفولانزا با عناب
آیا می دانستید عناب خواص بی نظیر درمانی دارد که می تواند در بهبود سرماخوردگی و آنفولانزا مفید باشد ،قطع آبریزش از بینی و سرفه از بهترین تاثیرات این میوه است از دیگر خواص درمانی آن می توان رفع بیخوابی و خستگی،تقویت مغز و حافظه ،درمان بیماریهای کبدی، رفع اختلالات جنسی و نازایی و.. اشاره کرد.
شاید برایتان جالب باشد بدانید به عناب، خرمای قرمز، خرمای چینی یا خرمای هندی نیز میگویند. در طب سنتی ایران مصرف جوشانده عناب بهخصوص در فصول سرد سال برای درمان سرفه، سرماخوردگی، آنفولانزا و انواع گلودرد بسیار توصیه شده است.
مزاج عناب از نظر طب قدیم معتدل و به اعتقاد ابوعلی سینا کمی سرد است و حرارت بدن را فرو مینشاند و تب بر خوبی است. عناب به دلیل داشتن لعاب، نرمکننده سینه و ضد سرفه است و چای یا جوشانده آن گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را برطرف میکند و برای جلوگیری از التهاب و آبریزش بینی توصیه میشود. برای تهیه جوشانده عناب ۵۰ گرم آن را در یک لیتر آب بجوشانید تا حجم آن دوسوم شود.
همان گونه که در روایات هم آمده است عناب خوابآور و آرامبخش اعصاب است و بیخوابی و خستگی شدید را برطرف میکند، مقوی سیستم ایمنی بدن است و برای تقویت مغز و حافظه مفید و عامل مهارکننده افزایش قند و فشار و اوره خون بوده و به سبب داشتن فیبر محلول در کاهش چربی خون موثر است. عناب یکی از میوههایی است که در درمان بیماریهای کبدی ازجمله کبد چرب مفید است.
این میوه ملین بوده و تاثیر آن برای کمک به درمان یبوست به اثبات رسیده است و توصیه شده هر روز صبح یک تکه زنجبیل تازه و چند دانه عناب را در یک لیوان آب جوش قرار دهید و میل کنید. مطالعات بالینی نشان داده عناب مقوی دستگاه گوارش و هضمکننده غذا و ضدنفخ است. این میوه قدرت ماهیچهها را زیاد میکند و بنیه بدن را افزایش میدهد.
زیادهروی در خوردن عناب باعث کم شدن قدرت و غرایز جنسی میشود، اما مصرف متعادل آن به رفع اختلالات جنسی و نازایی کمک میکند
{jcomments on}