آشنایی با خاصیت های گل کلم
با توجه به این که الان فصلشه
1- پیشگیری از سرطان
مصرف گل کلم، احتمال ابتلا به انواع سرطانها به خصوص سرطانهای پروستات، سینه، روده، تخمدان و مثانه را کاهش میدهد. محققان کانادایی در بررسیهای خود دریافتند مصرف نصف پیمانه گل کلم در روز، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را تا 52 درصد کاهش میدهد.
مصرف گل کلم همراه با زردچوبه در سلامتی مردان موثر است
سرطان پروستات دومین عامل مرگ از سرطان در مردان آمریکا میباشد. هرساله 500000 مرد بر اثر سرطان پروستات میمیرند که این آمار نسبت به هند که در رژیم غذایی خود از گیاهان خانواده براسیکا و ادویهجات استفاده مینمایند، بیشتر است. ترکیب گل کلم و زردچوبه بسیار خوشمزه و خوش طعم میباشد
2- کمک به هضم بهتر
3 ضد التهاب
وجود اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین K در این سبزی، به پیشگیری از ایجاد التهاب مزمن که منجر به برخی بیماریها مانند آرتروز، سرطان، دردهای مزمن و بیماریهای خاص روده میشود، کمک موثری میکند.
4 منبع ویتامینهای گروه B
علاوه بر فولات، گل کلم سرشار از ویتامینهای دیگر مهم B مانند نیاسین، ریبوفلاوین، اسید پانتوتنیک و تیامین نیز هست.
5 کمک به سلامت قلب
گل کلم به روشهای بسیاری از ابتلا به بیماریهای قلبی در فرد پیشگیری میکند. گل کلم دارای مادهای موسوم به آلیسین است که احتمال بروز بیماریهای قلبی و سکته مغزی را کاهش میدهد.
کمک به کاهش وزن
گل کلم ماده غذایی فوقالعادهای برای کاهش وزن محسوب میشود چرا که کم کالری بوده و به روشهای مختلف میتوان از آن استفاده کرد برای نمونه میتوانید آن را درون انواع سالادها رنده کرده و یا همراه با برنج آن را بپزید و یا آن را پخته و پوره کرده سپس آن را با پوره سیبزمینی مخلوط کنید.
9- تقویت حافظه
تازهترین مطالعات نشان میدهد مصرف برخی انواع میوه و سبزیها به ویژه گل کلم میتواند حافظه را تقویت کند. عصاره پنج نوع میوه و سبزی شامل گل کلم، سیب زمینی، پرتقال، سیب، و تربچه حاوی موادی است که تأثیر آنها مشابه داروهای درمان آلزایمر است. بیشترین میزان این ماده در گل کلم یافت میشود.
منبعhttp://www.tebyan.net
{jcomments on}