دانش آیورودا (علم زندگی)

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

ممنوعيت هاي مصرف پنير

ممنوعيت هاي مصرف پنير

- پنیر را خالی نخورید. مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر می باشد و بلغم زا است و فرد را دچار رخوت، سستی می کند وباعث کندی در یادگیری و کاهش تمرکز میگردد

-پنیر را نباید با بادام مصرف کرد؛ زیرا موجب فساد در معده شده و به عنوان عامل مهمی در تشکیل سنگ کلیه و مثانه محسوب می شود.

-مصرف پنیر با ماست چکیده و پنیر با بادام باعث لکه و پیسی در پوست صورت می شود.

-پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که تب سرد دارند، خورد، عادت همیشگی در این امر باعث بروز بسیاری از عارضه ها و برخی بیماری ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره می شود.

-بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند؛ یعنی برابر 50 گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از 50 گرم گردو استفاده کنند.

-بدترین زمان مصرف پنیر

خوردن نان و پنیر به تنهایی در صبحانه بلغم زاست و فرد دچار رخوت و سستی، بیحالی و خواب آلودگی، کندی در یادگیری و کاهش تمرکز ذهن خواهد کرد.

 -بهترین زمان مصرف پنیر

-بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن "گردو، زیره، سیاه دانه و آویشن" می باشد. زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می گیرد.

 

{jcomments on}

دوره آموزشی سلامتی به روش آیورودا


dosha test ayurveda - تست تعیین مزاج در آیورودا


chakra test banner تست چاکراها و چرخه های انرژی

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir

شما اینجا هستید: خانه خبرها وبلاگ ممنوعيت هاي مصرف پنير