غلبه سودا در کودکان
این حالت اختلال در تمام مراحل خواب از یک مقاومت در به بستر رفتن تا غلت زدن هنگام خواب، خوابهای اشفته، پرشهای ناهنجار ، گریه و بیقراری بعد از بیدار شدن ناگهانی ، علایم ترس شبانه ، شب ادراری ، دندان قروچه ، و از دیگر نشانه ها و آثار آن می توان به لکنت زبان ، پرخاشگری ، عدم تمرکز، بیش فعالی ، بداشتهایی، بهانه گیری و دفاع بی مورد از حریم و وسایل شخصی خود و خانواده و اختلال در رشد اشاره کرد.
کودکان مزبور علاقه وافری به بازیهای دیجیتالی و ورزشهای اکشن مثل کشتی کج و رزمی و .. دارند.
درمان پیشنهادی :
بسیار مهم است که انها را از منازعات خانوادگی دور نگه دارید. پرهیز از رفتن انها به مکانهای پرازدحام و سوگواری و نیز ممانعت از دیر خوابیدن . لذا بواسطه همراهی آنها هنگام خواب که بهتر است با نوازش و صحبت کردن همراه باشد و چه بهتر که تا 40 دقیقه بعد از به خواب رفتن آنها ادامه یابد.
حذف تهدیدهای معمول والدین هر چند کوچک ، اجتناب از تنبیه بدنی و حبس نمودن آنها، تقویت حس اعتماد در ذهن فرزندان با قدرشناسی واقعی از مجموعه افرادی که جامعه پیرامون ما را تشکیل می دهند. جایگزینی بازیهای بدنی پر جنب و جوش نشاط آور به جای ورزشهای رزمی و بازیهای دیجیتال ، ایجاد محیطی شاد برای دلبندانمان و طبقه بندی برنامه های تلویزیونی مجاز.
استفاده از مصرف ( دمنوش )عرق بهار نارنج و نیز پراکنده کردن بوی اسطوخودوس ( بخور سرد ) و عطر ملایم گلاب در فضای خواب انها و در مواردی استفاده ازمصرف چای افتیمون .
ترکیبی از داروهای گیاهی ملایم و آرامبخش و نشاط اور به منظور اصلاح خواب ، تقویت تمرکز و نیز تحریک اشتها در غالب شربتهای سودا ( ضد سودا ) متناسب با سن و وزن کودک پیشنهاد می گردد. حداقل زمان مصرف دارو 45 روز و ایده آل آن 3 ماه می باشد.
رعایت نکات کلی تغذیه ای در سبک زندگی و سفره خانواده نیز بسیار اهمیت دارد. پرهیز از مصرف بی رویه مواد غذایی که مولد خلط سنگین و سودا هستند نیز در برنامه قرار بگیرد. مثل بادمجان ، فست فودها، گوجه ، موز، عدس، پنیر شور، گوشت گاو و گوساله، ترشی ها
{jcomments on}