خواص و فواید سمنو
سمنو طبعی گرم داشته و از نظر خشکی و رطوبت هم معتدل است و برای فصل بهار بسیار عالی است. سمنو را از عصاره جوانه گندم تازه و آرد کامل گندم تهیه مى کنند. سمنو خوشمزه وشیرین است و این در حالى است که به آن هیچ نوع ماده شیرین کننده ای اضافه نمى کنند. علت شیرینى آن هم ترکیب عصاره جوانه گندم با آرد کامل است که طعم شیرین به آن مى دهد.
سمنو داراى انواع ویتامین هاى K-E-A و گروه ویتامین هاى B12,B8, B5, B3, B1 و مواد مهم دیگر مانند: فسفر، کرومیوم، روى، سلنیوم، آهن و مس است.
سمنو مغذى و انرژى زا است و بویژه براى ورزشکاران و افراد پرتلاش بسیار مفید است
برخی از خواص درمانی سمنو:
آرامش اعصاب، افزاینده شیر در مادران شیرده، سوءهاضمه، نازایى، سختى زایمان، سنگ کیسه صفرا و اختلال صفرا، پادرد، کندى ضربان قلب، ریزش مو، لاغرى، یبوست، واریس، قندخون و دیابت، رشد قد، بى خوابى عصبى، احتلام، تصلب شرائین و کلسترول، ضعف حافظه، بیماران دوره نقاهت، S.M، بهت زدگى، پرکارى تیروئید، اسکیزوفرنیا، سایکوز، فسفات در ادرار، خون ادرارى، ترمیم زخم ها، فلج مغزى، مقاومت در برابر عفونت، بهبودى زخم هاى قرنیه، بیمارى رینود، اکرودینى، کولى باسیلوز، برى برى، شارکو، هوابلعى، مخملک، کوریزاى مزمن، پیستوریازیس، ورم دستگاه تناسلى، تب برفکى، ورم میزراه، سرگیجه هاى منى پر، کم خونى هیپوکروم، آرتروز، ورم زبان همراه بار، آرتریت پا و شبیکه، پارکینسون، عوراض یائسگى، پورپورا، اسپرو، اسکروفولوس، هپاتیت، یرقان، یرقان نوزادى، کمک به ترمیم شکستگى استخوان و عقیم بودن، به عنوان غذا و کمک درمانى مفید و مؤثر است.
بهتر است سمنو را در زمان گرسنگی بخورید به عنوان یک غذا و تا 1 ساعت بعد از آن هم چیزی خورده نشود.
مصلح سمنو هم کاسنی یا سکنجبین است
پیشنهاد می شود در طول هفته یکی دو بار سمنو را با نان سنگک به عنوان صبحانه میل کنید تا از خواص آن بیشتر بهره مند شوید
سمنو یک غذای بسیار عالی برای فصل بهار می باشد و برای همه ی افراد با هر دوشایی بسیار مناسب است اما پیشنهاد می شود افراد با دوشای غالب کافا در مصرف آن زیاده روی نکنند
لطفا پرسشها و نظرات خود را از طریق کادر زیر ارسال کنید
{jcomments on}