تاثیرات مزه های غذایی
نکات طلایی آموزشی در آیورودا - نکته شماره 13
در دانش آیورودا باور بر این است که تمام حواس شما نسبت به غذا واکنش نشان می دهد و مزه ها بخشی از سیستم پیچیده ای هستند که بر تمام بخش های ذهن و جسم ، تاثیرات شیمیایی و هیجانی از خود به جا می گذارند
مزه ها تنها عواملی برای لذت در حس چشایی ما نیستند بلکه هر مزه ، شاخص مهمی در تعیین کیفیات و تاثیر گیاهان و خوراکی ها تلقی می شود
در آیورودا ، مزه ها به 6 قسمت تقسیم می شوند که عبارتند از: شیرین ، ترش، شور، تند ، تلخ و گس
در این ویدئوی کوتاه ، شما را با تاثیرات مزه های غذایی در بدن آشنا میکنم
فرمت : MP4
حجم فایل: 22.5 مگابایت
مدت زمان: 6.28 دقیقه
مطالب مفید پیشنهادی: