مزاج و تغذيه فصل بهار
مزاج (دوشا) بهار مزاجي است معتدل كه در آيورودا به آن "كافا" گفته مي شود . اين فصل نه چندان گرم و نه چندان مرطوب است.
در اين فصل مواد اصلي كه با تغذيه در زمستان در بدن جمع شده قبل از آن كه به تابستان برسيم بايد در بدن كم كرد. بهترين تغذيه در اين فصل اين است كه غذا كمتر و از نظر طبع ، لطيف تر خورده شود. از خوردن غذاهايي با طبع گرم و تر و گوشت بسيار و غذاهاي تلخ و شور پرهيز شود.
در اين فصل مصرف شربت آبليمو، آلبالو، سركنگبين و افزودن زرشك و سماق به غذاها توصيه مي شود.
دانلود فايل صوتي متن (بر روي آيكون زير كليك كنيد)
{jcomments on}