دمنوش دارچین
از روزگارهای قدیم از دارچین به عنوان یک داروی درمانی استفاده می شده است. مصریان قدیم از دارچین برای مومیایی کردن مرده های خود نیز استفاده می کردند . بخش مورد استفاده آن ، پوست درخت دارچین می باشد که به عنوان دمنوش یا پودر در غذاها نیز استفاده می شود. بهترین نوع دارچین در کشور چین می روید و مردمان چین معتقدند مصرف مداوم دارچین شخص را قوی و جوان نگه میدارد. دارچین راز جوانی است و مصرف روزانه آن ، انسان را سالم و جوان نگه میدارد اما محدودیت هایی نیز دارد که لازم است مورد توجه باشد
خواص درمانی:
- دارای طبع گرم و خشک
- تمیز کننده ، تقویت کننده و آرام کننده معده
- بهبود آسم
- پاک کننده سینه و حنجره و درمان سرفه های ناشی از تجمع رطوبت
- افزایش نیروی جنسی
- گرم کننده کلیه ها
- ادرار آور
- تحریک کننده عضلات رحم برای زایمان های سخت
- تنظیم کننده عادت ماهانه نامنظم
- کاهش درد کمر و مفاصل
- برطرف کننده ضعف کمر و پاها
- برطرف کننده دردهای عضلانی
- درمان دردهای استخوانی
- مفید برای افراد مبتلا به روماتیسم
- آرامبخش و شادی آفرین
- درمان کم خونی
- افزایش دهنده فشار خون
- باز کننده عروق
- بهبود گردش خون
- پایین آورنده تب ناشی از رطوبت
- افزایش دهنده مصونیت بدن
- نوشیدنی مناسب برای درمان سرماخوردگی
ممنوعیت ها:
- مصرف آن برای خانم های باردار و افرادی که فشارخون بالا دارند مناسب نیست
- افراد پیتایی در مصرف آن باید احتیاط کنند به ویژه زمانی که با افزایش زیاد پیتا در بدن روبرو هستند و در فصول و مناطق جغرافیایی گرم
طرز تهیه:
چند عدد چوب دارچین را در دو لیوان آب سرد بریزید و با شعله مستقیم آن را به آرامی به جوش آورید و سپس با شعله غیرمستقیم حدود 45 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد
مطالب مفید پیشنهادی: