درمان با ادویه های شفابخش
ادویه جات دارای خواص درمانی بیشماری هستند که در پیشگیری و درمان بیماری ها و سلامتی بطور چشمگیری نقش مهمی دارند.در این پست در مورد خواص جادویی بسیاری از ادویه جات که در درمان بیماری ها و افزایش طول عمر نقش مهمی دارند ارائه شده است..
گیاهان شفادهنده که باید همیشه درخانه داشته باشید:
1. سماق: کاهش اسید اوریک خون و رفع عوارض گوشت قرمز،
جلوگیری از بیماری نقرص، استحکام لثه و رفع خونریزی آن.و همچنین سماق برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.
2. پونه: ضد نفخ، بادشکن، گرم کننده کلیه ها، رفع شب ادراری کودکان، تقویت روده، رفع اسهالی.
3. خاکشیر: رفع گرمازدگی، رفع گرمی کردن، مصرف بیش از حد خوراکیهای طبع گرم،گر گرفتگی،کهیر و خارش پوست را بدنبال خواهد داشت.
4. فلفل سیاه : علاوه بر گرم نگه داشتن بدن در سرما، از دیواره معده در برابر عفونت ها محافظت و مشکلات روده و معده را درمان می کند.
5. سیر: کاهش سریع فشار خون، چربی خون ،قندخون ، ،کلسترول و آنتی بیوتیک قوی گیاهی.
6. سنجد: آرد سنجد کامل( با پوست و دانه): رفع درد معده و سوزش مری،رفع و پیشگیری از پوکی استخوان و آرتروز.
7. گشنیز: کاهش سریع فشار خون، خوشبو کننده دهان، ضد نفخ برای افراد گرم مزاج به جای نعناع و پونه، ضد آفت.
8. گل گاوزبان: آرامبخش اعصاب، رفع تپش قلب و بهبود زکام و سرفه خشک.گل گاو زبان را به صورت دمنوش تهیه کرده ،میل کنید.
9. بابونه: تقویت سیستم ایمنی، تقویت معده و ضد میکروب معده، رفع سردرد و آرام بخش قوی، تقویت موی سر، مفید برای روده تحریک پذیر. و موثر جهت سرماخوردگی
10. گزنه: رفع سنگ و عفونت کلیه و مثانه، رفع کم خونی ، ضد عفونت لوزه ها، کاهش قند خون.
11. نعناع: ضد نفخ، دل درد، ناراحتی معده، دل پیچه کودکان پس از خوردن سردی ها، رفع اسهال. مصرف یک یا دو برگ نعناع در هضم غذا و همچنین در تسکین دردهای التهابی دستگاه گوارش بسیار موثر است، البته دمنوش نعناع هم همین کارآرایی را دارد.
12. زنجبیل: این گیاه در بدن گرما تولید کرده و بدین وسیله مواد سمی و زائد بدن را بصورت عرق از بدن خارج می سازد. زنجبیل در بهبود سرما خوردگی و سردی، ضد رماتیسم،.ضد تهوع و استفراغ، رفع درد عادت ماهانه، تقویت نیروی جنسی، کاهش گاز و نفخ ، تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است . همچنین زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی کمک می کند
13. سیاه دانه :بر هر درد بی درمانی دواست جز مرگ ،افرادی که از زود پیرشدن بدشان می آید، استخوان درد دارند ، سردرد دارند ، دچار ضعف اعصاب هستند ، سرگيجه و آلزایمر دارند، مبتلا به دیابت هستند، قوه جنسی پایینی دارند ، زود انزال هستند ، دارای بیماری لک و پیس هستند، ام اس دارند ، رماتیسم دارند ، فشار خون پایینی دارند ،کیست تخمدان دارند،کم حافظه شده اند ، زیاد دچار ضعف بدنی می شوند و صدها بیماری و مشکل دیگر دارند توصیه می کنم مخصوصا در فصل سرما سیاهدانه مصرف کنند به ویژه با عسل
14.دارچين: آنتی بیوتیک قوی برای بدن و از عفونت قارچي پيشگيري مي کند، حاوي ماده معدني منگنز است ومنبع عالي فيبر غذايي،آهن و کلسيم است. و همچنین مغز را تقويت ميکند.حافظه، قدرت تمرکز، توجه و شناخت را تقويت ميکند.و نیز دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین درانتقال گلوکز به سلولها رابهبود میبخشد.و قندخون وچربی، بیماران دیابتی رابه طور چشمگیری کاهش داده و با تنظیم میزان کلسترول، تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد.
15.هل:خواص هل بسیار شگفتانگیز است. هل سرشار از آنتی اکسیدان است، بدن را سمزدایی میکند،. درمان خانگی خوبی برای سرماخوردگی و آنفلوآنزا محسوب میشود، از عفونت جلوگیری میکند، بوی بد دهان را درمان میکند ، برای بیماران مبتلا به آسم مفید است. اشتها را بهبود میدهد. به بهبود گوارش غذا کمک میکند. به کاهش فشار خون کمک میکند. رنگ پوست را بهبود میبخشد. موجب بهبود گردش خون در بدن می شود. یک ضدعفونی کننده برای درمان آلرژیهای پوستی است
هل یک چربیسوز قوی و طبیعی میباشد. برای اینکه از خواص بینظیر هل بهرهمند شوید کافی است یک یا چند عدد از این ادویهی خوش عطر را داخل قوری چای تان بیندازید ، همچنین میتوانید یک قاشق چایخوری دانههای ریز هل را در یک فنجان آب جوش و در حرارت ملایم دم کنید. بعد از غذا یک فنجان از این دم کردهی معطرتان را میل کنید .
16. فلفل قرمز: یکی از مواد تشکیل دهنده فلفل قرمز، کاپسایسین می باشد که هم خاصیت دارویی داشته و طعم تند به این فلفل داده است. پس هرچه فلفل تندتر باشد کاپسایسین آن بیشتر است.
بر اساس تاریخ پزشکی هندوستان و چین، طبیبان بومی آمریکایی از این فلفل برای درمان مشکلات گوارشی و گردش خون استفاده می کردند.و همجنین متابولیسم بدن را سرعت میبخشد،. به قلبتان کمک میکند، درد را تسکین میدهد. وزن را کاهش میدهد. مانع فشارخون میشود. به درمان عفونتها کمک میکند. در درمان زخم معده موثر است. از سرطان جلوگیری میکند
فلفل قرمز منبع آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد جنگیده و از آسیب های سلولی که در اثر پیری ایجاد می شوند نیز جلوگیری می کند.فقط در مصرف ان احتیاط کنید و روزانه بیش از یک چهارم قاشق چایخوری مصرف نکنید مخصوصا اگر دوشای غالب در بدن شما پیتا می باشد یا این که در فصل تابستان یا مناطق گرمسیر قرار دارید
17. زیره : یک ادویهی دلپذیر با طعمی تند است. این دانهها در روشهای آشپزی سراسر دنیا به کار میروند. دانههای آن به خاطر ارزش داروییشان شناخته میشوند و به عنوان تسریع کنندهی گوارش استفاده میشوند.
همچنین سرماخوردگی معمولی، کمخونی، بیخوابی، اختلالات تنفسی، دیابت، کاهش وزن ،سلامت کلیهها و فشار خون… را نیز درمان میکند. ارزش تغذیه ای زیره به طرز خارق العادهای بالا است. هر ۱۰۰ گرم زیره سرشار از ویتامینها و مواد معدنی بیشمار است. زیره حاوی آهن، کلسیم، منیزیوم، منگنز، فسفر، سدیم، و روی فراوان است.
18. پودر سیر: مواد مغذی فراوان اما کالری کمی دارد. در برابر سرماخوردگی از ما محافظت میکند. خطر فشار خون بالا را کاهش میدهد. سطح کلسترول را پایین میآورد. از پیشرفت زوال عقل و آلزایمر جلوگیری میکند. به طول عمرتان میافزاید. عملکرد ورزشی را تقویت میکند. رادیکال های آزاد و فلزات سنگین را از بدن دفع میکند. سلامت استخوانها را تقویت میکند. سطح قند خون را کنترل میکند. با کم خونی و کمبود آهن مبارزه میکند. به کاهش وزن کمک میکند
19. میخک: آنتی اکسیدان های موجود در میخک رادیکال های آزاد را از بین برده و از سلول ها محافظت می کند. میخک همانند نوعی ضد قارچ قوی در بدن عمل می کند.
20. زردچوبه : یکی از مهمترین ادویه جات زردچوبه است که خاصیت ضدعفونی کننده دارد و از بدن در برابر هر نوع عفونتی محافظت میکند. گردش خون را بهبود می دهد.یکی از داروهای مهمی به شمار میرود که از سلولهای کبدی محافظت میکند.و به عنوان صفرابر شناخته میشود..
همچنین کورکومين که رنگ زرد در اين ادويه ايجاد مي کند آنزيم کليدي است که علاوه بر خاصيت ضدالتهابي و تقویت مغز با برخي انواع سرطان و ام اس مقابله مي کند. زردچوبه داروی معجزهگر طبیعی است که بدون تحمیل عوارض جانبی شما را از بیماری های بسیاری رها میکند.
* توجه:
لطفا در مصرف ادویه ها زیاده روی نکنید. رعایت تعادل امری ضروری جهت حفظ و پایداری سلامتی است
در انتخاب و مصرف ادویه ها حتما به این چند نکته توجه داشته باشید:
- سن خود
- منطقه جغرافیایی که در آن زندگی می کنید
- نوع دوشای بدن خود
- فصلی از سال که در آن قرار دارید
توجه به 4 عامل بالا و انتخاب و مقدار مصرف نوع ادویه بسیار ضروری است زیرا هر نوع ادویه ای که مصرف نمایید با توجه به 4 عامل فوق می تواند تاثیر افزاینده یا کاهنده ای بر تعادل دوشای بدن شما داشته باشد. بروز نامتعادلی در دوشاهای بدن ، سرآغاز بیماری یا شدت دهنده ی بیماری است
لطفا پرسشها و نظرات خود را از طریق کادر زیر ارسال کنید
{jcomments on}