دانش آیورودا (علم زندگی)

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

فهرست مطلب

 


هل یک چربی‌سوز قوی و طبیعی میباشد. برای اینکه از خواص بی‌نظیر هل بهره‌مند شوید کافی است یک یا چند عدد از این ادویه‌ی خوش عطر را داخل قوری چای تان بیندازید ، همچنین می‌توانید یک قاشق چای‌خوری دانه‌های ریز هل را در یک فنجان آب جوش و در حرارت ملایم دم کنید. بعد از غذا یک فنجان از این دم کرده‌ی معطرتان را میل کنید .

16. فلفل قرمز: یکی از مواد تشکیل دهنده فلفل قرمز، کاپسایسین می باشد که هم خاصیت دارویی داشته و طعم تند به این فلفل داده است. پس هرچه فلفل تندتر باشد کاپسایسین آن بیشتر است.

بر اساس تاریخ پزشکی هندوستان و چین، طبیبان بومی آمریکایی از این فلفل برای درمان مشکلات گوارشی و گردش خون استفاده می کردند.و همجنین متابولیسم بدن را سرعت می‌بخشد،. به قلب‌تان کمک می‌کند، درد را تسکین می‏‌دهد. وزن را کاهش می‌دهد. مانع فشارخون می‌شود. به درمان عفونت‌ها کمک می‌کند. در درمان زخم معده موثر است. از سرطان جلوگیری می‌کند

فلفل قرمز منبع آنتی اکسیدان هایی است که با رادیکال های آزاد جنگیده و از آسیب های سلولی که در اثر پیری ایجاد می شوند نیز جلوگیری می کند.فقط در مصرف ان احتیاط کنید و روزانه بیش از یک چهارم قاشق چایخوری مصرف نکنید مخصوصا اگر دوشای غالب در بدن شما پیتا می باشد یا این که در فصل تابستان یا مناطق گرمسیر قرار دارید

17. زیره : یک ادویه‌ی دلپذیر با طعمی تند است. این دانه‌ها در روش‌های آشپزی سراسر دنیا به کار می‌روند. دانه‌های آن به خاطر ارزش دارویی‌شان شناخته می‌شوند و به عنوان تسریع‌ کننده‌ی گوارش استفاده می‌شوند.

هم­چنین سرماخوردگی معمولی، کم‌خونی، بی‌خوابی، اختلالات تنفسی، دیابت، کاهش وزن ،سلامت کلیه‌ها و فشار خون… را نیز درمان می‌کند. ارزش تغذیه­ ای زیره به طرز خارق‌ العاده‌ای بالا است. هر ۱۰۰ گرم زیره سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی بی‌شمار است. زیره حاوی آهن، کلسیم، منیزیوم، منگنز، فسفر، سدیم، و روی فراوان است.

18. پودر سیر: مواد مغذی فراوان اما کالری کمی دارد. در برابر سرماخوردگی از ما محافظت می‌کند. خطر فشار خون بالا را کاهش می‌دهد. سطح کلسترول را پایین می‌آورد. از پیشرفت زوال عقل و آلزایمر جلوگیری می‌کند. به طول عمرتان می‌افزاید. عملکرد ورزشی را تقویت می‌کند. رادیکال های آزاد و فلزات سنگین را از بدن دفع می‌کند. سلامت استخوان‌ها را تقویت می‌کند. سطح قند خون را کنترل می‌کند. با کم خونی و کمبود آهن مبارزه می‌کند. به کاهش وزن کمک می‌کند

19. میخک: آنتی اکسیدان های موجود در میخک رادیکال های آزاد را از بین برده و از سلول ها محافظت می کند. میخک همانند نوعی ضد قارچ قوی در بدن عمل می کند.

20. زردچوبه : یکی از مهمترین ادویه جات زردچوبه است که خاصیت ضدعفونی کننده دارد و از بدن در برابر هر نوع عفونتی محافظت میکند. گردش خون را بهبود می دهد.یکی از داروهای مهمی به شمار می‌رود که از سلول‌های کبدی محافظت می‌کند.و به عنوان صفرابر شناخته می‌شود..

همچنین کورکومين که رنگ زرد در اين ادويه ايجاد مي کند آنزيم کليدي است که علاوه بر خاصيت ضدالتهابي و تقویت مغز با برخي انواع سرطان و ام اس مقابله مي کند. زردچوبه داروی معجزه‌گر طبیعی است که بدون تحمیل عوارض جانبی شما را از بیماری های بسیاری رها می‌کند.

* توجه:

لطفا در مصرف ادویه ها زیاده روی نکنید. رعایت تعادل امری ضروری جهت حفظ و پایداری سلامتی است

در انتخاب و مصرف ادویه ها حتما به این چند نکته توجه داشته باشید:

  1. سن خود
  2. منطقه جغرافیایی که در آن زندگی می کنید
  3. نوع دوشای بدن خود
  4. فصلی از سال که در آن قرار دارید

 

توجه به 4 عامل بالا و انتخاب و مقدار مصرف نوع ادویه بسیار ضروری است زیرا هر نوع ادویه ای که مصرف نمایید با توجه به 4 عامل فوق می تواند تاثیر افزاینده یا کاهنده ای بر تعادل دوشای بدن شما داشته باشد. بروز نامتعادلی در دوشاهای بدن ، سرآغاز بیماری یا شدت دهنده ی بیماری است

 

 

لطفا پرسشها و نظرات خود را از طریق کادر زیر ارسال کنید

{jcomments on}

دوره آموزشی سلامتی به روش آیورودا


dosha test ayurveda - تست تعیین مزاج در آیورودا


chakra test banner تست چاکراها و چرخه های انرژی

خبرنامه

آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید تا از آخرین اخبار سایت دانش آیورودا مطلع شوید .

تماس با ما

اطلاعات تماس سایت دانش آیورودا

  • شماره تماس : 09136018307
  • لینک اینستاگرام دانش آیورودا:https://www.instagram.com/Ayurveda_ir

شما اینجا هستید: خانه گیاهان دارویی گیاهان دارویی درمان با ادویه های شفابخش