خواص زردآلو
زردآلوی رسیده و همچنان خشک شده آن به علت دارا بودن ویتامین های گروه B برای درمان بیماری های عصبی و روحی ، بی خوابی، خستگی شدید، گیجی، فراموشی و ... مفید است.
کسانی که کارهای فکری زیاد دارند خوردن زردآلو را فراموش نکنند.
برای کسانی که لاغر هستند خوردن زردآلو در فواصل غذا مفید است.
زردآلو برای خانمهای حامله به عنوان عصرانه بسیار مفید است.
زردآلو سرشار از ویتامین A است که به رشد اطفال کمک کرده و باعث تقویت بینایی در آنها می شود.
در حالت گرسنگی زردآلو نخورید و بعد از خوردن آن آب ننوشید. و همچنان در خوردن آن اعتدال را رعایت کنید
{jcomments on}