زردآلو طبعی سرد و مرطوب دارد و از این جهت برای افراد کافایی مصرف آن چندان مناسب نیست و بهتر است بسیار کم مصرف کنند و موقع مصرف نیز با کمی زیره مصرف شود
اما برای افراد پیتایی و واتایی بسیار مناسب است بخصوص شیرین مزه آن
در هنگام مصرف زردآلو بهتر است به چند نکته توجه شود:
- زردآلو را بلافاصله قبل یا بعد از غذا مصرف نکنید زیرا موجب بروز مشکلات گوارشی می شود. حتما فاصله مناسب غذایی را رعایت کنید
- مصرف زیاد آن میتواند موجب کاهش قدرت گوارشی معده شود بنابراین همواره متعادل مصرف کنید
- همراه یا بعد از مصرف زردآلو ، هیچ نوشیدنی مصرف نکنید
- اگر مایل به مصرف هسته زردآلو هستید هرگز آن را زیاد مصرف نکنید زیرا در برخی افراد میتواند موجب بروز برخی مسمومیت ها شود
- هرگز زردآلو را به صورت ناشتا در هنگام صبح مصرف نکنید
خواص زردآلو
زردآلوی رسیده و همچنان خشک شده آن به علت دارا بودن ویتامین های گروه B برای درمان بیماری های عصبی و روحی ، بی خوابی، خستگی شدید، گیجی، فراموشی و ... مفید است.
کسانی که کارهای فکری زیاد دارند خوردن زردآلو را فراموش نکنند.
برای کسانی که لاغر هستند خوردن زردآلو در فواصل غذا مفید است.
زردآلو برای خانمهای حامله به عنوان عصرانه بسیار مفید است.
زردآلو سرشار از ویتامین A است که به رشد اطفال کمک کرده و باعث تقویت بینایی در آنها می شود.
در حالت گرسنگی زردآلو نخورید و بعد از خوردن آن آب ننوشید. و همچنان در خوردن آن اعتدال را رعایت کنید
مطالب مفید پیشنهادی:
- 5 روش آیورودا برای کنترل روند پیری
- دیابتی ها در تابستان چه میوه هایی بخورند ؟
- 8 پوست میوه و سبزیجات مفيد
- کدام میوه ، چه خاصیتی دارد؟
- بدن تان را با تابستان هماهنگ کنید